top of page
Raspberry Pie

WELKOM BIJ KOOKPLEZIER.BE!

Kookworkshops - private diner

Eens je beslist om binnen te stappen in de wereld van kookplezier.be dan is het enige wat nog telt : genieten en plezier maken samen met je vrienden, familie, kennissen of gelijkgestemden !!!

Genieten betekent voor ons samen genieten van de geneugten van het leven! Lekker eten staat hierbij steeds centraal.

Wens je zelf aan de slag te gaan met lekker eten en heerlijke ingrediënten, dan kan je bij ons terecht tijdens één van onze kookworkshops die door ons worden georganiseerd. Je leert nieuwe gerechten /ingrediënten kennen en kunt achteraf samen proeven en genieten tijdens één van onze talloze kookateliers.

Kies je liever zelf het thema en het gezelschap, kies dan voor een kookworkshop op maat. Ideaal als vriendenactiviteit, vrijgezellenfeest of als teambuildingsactiviteit.

Geen zin om zelf achter de potten te staan, geen probleem, kies dan voor een private diner. In besloten gezelschap kan je genieten van een heerlijk diner met aangepaste dranken in een aangenaam en besloten kader. in samenspraak stellen we het menu samen alsook specifieke wensen.

De ideale manier een speciale gelegenheid te vieren.

Heb je interesse in één van deze activiteiten, vraag zeker meer info vie ons contactformulier of via email : info@kookplezier.be

Meer informatie
Kookplezier_edited.png
Kookplezier_edited.png

Citrus Fruits

Onze diensten

CONTACT

Oude Beersebaan 27, 2300 Turnhout

+32485079156

Bedankt voor de inzending!

Subscribe Form

Thanks for subscribing!

bottom of page