Vissoep

Vissoep
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Vissoep
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de aardappelen en snijd ze net als de venkel en courgettes in blokjes.
  2. Snij de knoflook fijn en fruit die samen met de in blokjes gesneden groenten in olijfolie. Overgiet met de visbouillon. Voeg tijm, venkelzaadjes en laurierblaadjes toe en laat 15 minuten zachtjes koken.
  3. Voeg nu de blokjes tomaat, de witte wijn en de saffraan toe. Laat nog 5 minuten verder koken. Voeg dan de vis toe en haal na 3 minuten van het vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *