Visbouillon

Visbouillon
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Visbouillon
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Stoof stukken grofgesneden ui en selder in boter of olie. Doe er vervolgens de visresten bij en laat die enkele minuten meestoven.
  2. Blus de pot met witte wijn.
  3. Voeg het koude water toe en breng het aan de kook. Doe er intussen de peperbollen, de tijm, de laurier en de peterseliestengels bij. Voeg ook twee halve citroenen en de gekneusde tenen look toe.
  4. Breng de bouillon aan de kook op een zacht vuur en laat alles 30 minuten pruttelen. Zeef de bouillon.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *