Toast van zoete aardappel, ricotta en peer

Kookplezier.be Logo groot
Toast van zoete aardappel, ricotta en peer
Recept Afdrukken
Porties
8 stukjes
Porties
8 stukjes
Kookplezier.be Logo groot
Toast van zoete aardappel, ricotta en peer
Recept Afdrukken
Porties
8 stukjes
Porties
8 stukjes
Ingrediënten
Porties: stukjes
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180°c.
  2. Spoel de zoete aardappel schoon en snij in schijfjes.
  3. Leg de schijfjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruiden met peper en zout. Laat garen in de oven gedurende 30 min.
  4. Snij de peer in stukjes en breek de walnoten.
  5. Smeer op elk schijfje zoete aardappel wat ricotta en verdeel hierover de peer en de walnoten. Doe op elke schijfje ook een beetje honing.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *