Stoofpotje van zeevruchten en vis

Stoofpotje van zeevruchten en vis
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Stoofpotje van zeevruchten en vis
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Pel de uien en de knoflook en snipper fijn. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en snij hem fijn.
  2. Fruit alles gedurende een 5 tal minuten in olie. Snij de tomaten in stukken en voeg toe, samen met de saffraan. Voeg de witte wijn toe. Breng alles aan de kook.
  3. Maak de krielaardappelen schoon, snij ze in blokjes en voeg ze toe. Kruiden met peper en zout en laat een 20 tal minuten sudderen op een laag vuur. Voeg indien nodig wat water toe.
  4. Maak de zeevruchten schoon. Snij de visfilets in beetklare stukken. Voeg de zeevruchten toe en leg de stukken vis er bovenop. Kruiden met peper en zout en laat onder deksel gedurende een 10 minuten garen.
  5. Voeg het citroensap en de peterselie toe, breng op smaak met zout en eventueel wat cayennepeper. Serveren, smakelijk !!!
Deel dit Recept
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *