Stoofpotje van everzwijn met winterse groenten en Pommes duchesses

Stoofpotje van everzwijn met winterse groenten en Pommes duchesses
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Stoofpotje van everzwijn met winterse groenten en Pommes duchesses
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Instructies
  1. Snijd de sjalot fijn en pers de knoflook, zet op zij.
  2. Schil de wortelen en de pastinaak. Snijd in staafjes. Zet op zij.
  3. Neem een grote pot een doe hierin bakboter. Bak hierin de stukken vlees aan tot ze gekleurd zijn.
  4. Voeg de knoflook en sjalot toe en laat even meestoven. Voeg dan alle kruiden toe (jeneverbes, tijm, laurier), kruid met peper en zout.
  5. Voeg daarna de wildfond toe. Laat dit alle gedurende een uurtje verder garen op een klein vuurtje. Roer af en toe om en leng eventueel aan met wat extra water of wildfond.
  6. Serveer met Pommes Duchesse
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *