Sardienen met rijst, feta, tomaat en rode ui

Sardienen met rijst , feta, tomaat en rode ui
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Sardienen met rijst , feta, tomaat en rode ui
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de feta bij de gekookte rijst, voeg de gehakte peterselie toe en kruid met peper, zout en visbouillon. Meng dit goed.
  2. Spoel de visjes als dat nodig is en dep ze droog met keukenpapier. Besprenkel de sardientjes met een beetje olijfolie. Leg de sardientjes in een aluminium grillschaal en rooster ze 8 à 12 minuten op de barbecue. Draai ze na 5 à 6 minuten om.
  3. Pel de uien, snijd ze doormidden en snijd ze in fijne reepjes. Spoel de tomaatjes en snijd ze doormidden.
  4. Haal de sardientjes van de grill, kruid ze met peper en zout en schep er de tomaatjes en reepjes ui over. Bestrooi met de rest van de gehakte peterselie en serveer meteen.
Deel dit Recept
 
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *