Ravioli met pompoensaus en salie

Ravioli met pompoensaus en salie
Recept Afdrukken
Een heerlijk vegetarisch gerechtje met zelfgemaakt ravioli en een heerlijk pompoensausje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ravioli met pompoensaus en salie
Recept Afdrukken
Een heerlijk vegetarisch gerechtje met zelfgemaakt ravioli en een heerlijk pompoensausje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Instructies
  1. Rol het pastadeeg uit op een werkblad en verdeel in kleine vierkanten. Bestrijk de randen met eigeel en beleg met stukjes mozzarella. Leg op elk stukje mozzarella een blaadje basilicum. Kruid met provencaalse kruiden, dek af met het deeg en druk de randen aan met een vork. Laat rusten.
  2. Bak de salieblaadjes krokant in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Bak in dezelfde pan de pompoenblokjes aan. Stoof ze 15 minuutjes zacht en voeg de sjalot en fijngesnipperde salie toe. Laat nog enkele minuten meebakken en haal uit de pan. Houd warm.
  4. Neem de pan van de pompoen en breng hierin de azijn, de room en de bouillon aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen. Doe er dan opnieuw het pompoenmengsel bij en laat opwarmen op een laag vuur. Kruid af met peper en zout.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge pan
  6. Kook de Ravioli in warm gezouten water. Verdeel de ravioli's over de borden, schenk de saus erover en garneer met pijnboompitten
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *