Pizzabodem bloemkool

Pizzabodem bloemkool
Recept Afdrukken
Alternatief voor traditionele pizzabodem. Een goed alternatief voor mensen met intolerantie (gluten, ...)
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Pizzabodem bloemkool
Recept Afdrukken
Alternatief voor traditionele pizzabodem. Een goed alternatief voor mensen met intolerantie (gluten, ...)
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°c
  2. Was de bloemkool en snij deze in roosjes. Rasp de roosjes fijn of doe ze in een blender.
  3. Doe de gemalen bloemkool in een kom en plaats deze gedurende een aantal minuten in de microgolfoven.
  4. Stort de bloemkool in een handdoek, plooi deze toe en wring het overtollige vocht hieruit. Doe de bloemkool terug in de kom
  5. Voeg hieraan de eieren, peper, zout en Provençaalse kruiden toe.
  6. Meng dit alles tot een homogene massa
  7. Neem een bakvorm en doe hierin een bakpapier. Stort hierop de bloemkool-massa.
  8. Verdeel de massa egaal over de de bakplaat.
  9. Bak de bodem gedurende een 15 à 20 tal minuten.
  10. Haal uit de oven een voeg tomatensaus en beleg toe en bak de pizza verder in de oven gedurende een aantal minuten.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *