papillot met venkel, tijm vongole

papillot met venkel, tijm, vongole
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
papillot met venkel, tijm, vongole
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Spoel de vongole in gezouten koud water.
  3. Maak de venkel schoon, snij ‘m in stukjes en stoof aan in wat olijfolie.
  4. Leg een vel bakpapier of aluminiumfolie open. Leg er de venkel op en schik er wat vongole op. Giet er een beetje witte wijn bij, kruid met currypoeder en leg er tijm op. Sluit de papillot en maak zo de rest van de papillotten.
  5. Leg de papillotten op een bakplaat en gaar ze 12 minuten in de oven. Serveer onmiddellijk.
Deel dit Recept
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *