Meloen in marinade van gember – munt – limoen

Meloen in marinade van gember - munt- limoen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Meloen in marinade van gember - munt- limoen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pers de limoenen uit en voeg de suiker toe. Schil de gember, rasp of hak grof.
  2. Neem een takje munt en houd een 4 tal blaadjes opzij. Hak de rest van de munt fijn.
  3. Doe alles samen in een pannetje. Voeg er 50 ml water aan toe en verwarm alles goed tot de suiker is opgelost. Zet opzij om te laten trekken.
  4. Snij de meloen doormidden en haal de zaden eruit met een lepel. Snij nu bolletjes uit de meloen met een bolletjessteker. Anders snij je de meloen in parten . Snij de schil eraf en snij de meloen in stukken.
  5. Doe de meloen in een schaal. Neem een zeef een giet de marinade door de , op de meloen. Hussel de marinade door de meloen en zet koel weg tot gebruik. Snij de rest de van de muntblaadjes fijn en strooi dit vlak voor het serveren er overheen. Serveer de meloen in een kommetjes.
Deel dit Recept
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *