Limoncellomousse

Limoncellomousse
Recept Afdrukken
Italiaanse afsluiter van een heerlijk etentje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Limoncellomousse
Recept Afdrukken
Italiaanse afsluiter van een heerlijk etentje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Splits de eieren. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht nadien uit.
  2. Klop de eidooiers met de suiker en de geraspte citroenschil tot een dikke witte massa. Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water.
  3. Verwarm het citroensap. Knijp de gelatine uit en los op in het warme citroensap. Laat wat afkoelen en roer door het eiermengsel.
  4. Klop de eiwitten stijf. Klop in een andere kom de room stijf met de poedersuiker. Meng de limoncello door het eicitroenmengsel. Spatel daarna eerst de slagroom en vervolgens het eiwitschuim door de massa. Verdeel over glazen en zet 2 uur in de koelkast.
  5. Hak de pistachenootjes fijn. Werk de glaasjes af met de pistaches.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *