Hazenpeper

Kookplezier.be Logo groot
Hazenpeper
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kookplezier.be Logo groot
Hazenpeper
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bak de stukken haas aan in bruisende boter, voeg er de sjalot bij, laat die ook even meestoven, overstrooi dit alles met enkele soeplepels bloem, voeg er de wortelen, de laurier en de rode wijn bij en zet het vlees onder met kalfsbouillon.
  2. Breng al roerend aan de kook en laat de haas een tweetal uren zeer zachtjes stoven.
  3. Vis de stukken haas er met een keukenvork uit en laat het kookvocht nog 1/3 inkoken.
  4. Voeg er de chocolade, de confituur en zout en peper aan toe . Steek dit alles door een zeef.
  5. Bak de champignons, de spekjes en de uitjes lichtjes bruin in een pannetje met boter.
  6. Voeg de haas terug bij het kookvocht, doe er ook de champignons, spekjes en uitjes bij en kook alles nog heel zachtjes even op.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *