Hapje van mascarpone en garnalen

Kookplezier.be Logo groot
Hapje van mascarpone en garnalen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kookplezier.be Logo groot
Hapje van mascarpone en garnalen
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Toast het brood en steek er rondjes met een diameter van 5cm uit.
  2. Laat de kreeftenfond inkoken tot de helft en roer er, nadat deze wat afgekoeld is, de mascarpone voorzichtig onder. Laat +/- 1 uur opstijven in de koelkast.
  3. Spuit het mengsel op de toastjes, werk af met wat gepelde garnaaltjes en schaaf er wat rauwe bloemkool over.
  4. Werk af met de fijngesneden dragon.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *