Glaasje met speculaas, rood fruit en mascarpone

Glaasje met speculaas, rood fruit en mascarpone
Recept Afdrukken
Heerlijk luchtig dessertje met mascarpone.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Glaasje met speculaas, rood fruit en mascarpone
Recept Afdrukken
Heerlijk luchtig dessertje met mascarpone.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Laat het rood fruit ontdooien in een zeefje (als je diepvriesfruit gebruikt).
  2. Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte massa. Klop er de mascarpone door.
  3. Verkruimel de Bastognekoekjes grof, maar hou een beetje apart voor de afwerking.
  4. Meng het rood fruit voorzichtig met de frambozencoulis. Verdeel een beetje van de mascarponecrème over vier mooie glazen. Lepel er eerst wat fruit op, dan een laagje Bastognekoekkruimels. Herhaal.
  5. Eindig met een laagje mascarponecrème. Werk af met wat grotere speculaaskruimels en een framboos en serveer.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *