Gajar Ka Halwa

Gajar Ka Halwa
Recept Afdrukken
Dit smakelijk nagerecht uit de Indiase keuken is vooral lekker als het warm wordt opgediend. Verassend recept op basis van wortelen, noten, melk en specerijen, een "zoetigheid"
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Gajar Ka Halwa
Recept Afdrukken
Dit smakelijk nagerecht uit de Indiase keuken is vooral lekker als het warm wordt opgediend. Verassend recept op basis van wortelen, noten, melk en specerijen, een "zoetigheid"
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. De melk met geraspte wortel in een pan aan de kook brengen. Eenmaal de melk kookt op een laag vuurtje verder laten garen , onder constant roeren tot het mengsel nagenoeg droog is. (20-25 minuten)
  2. Ondertussen ook de fijne kristalsuiker, bruine suiker, kardemom, nootmuskaat, kaneelpoeder, kruidnagel toevoegen en onder constant roeren verder laten garen. De pan van het vuur halen.
  3. De amandelen en walnoten in een pan laten kleuren. (Je kan eventueel wat gesmolten boter of olie toevoegen aan de pan, niet noodzakelijk) Toevoegen aan het wortelmengsel en samen met de rozijnen erdoor scheppen. Warm serveren.
Deel dit Recept
 
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *