Dorade met groene asperges

Dorade met groene asperges
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Dorade met groene asperges
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Maak met een scherp mes inkepingen in de dorade. Stop de verse kruiden en de citroenschijfjes in de inkepingen en in de buikholte. Leg de vissen in een met olie ingevette ovenschotel. Zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  2. Blancheer de groene asperges kort. Kwast ze in met olijfolie en gril ze in een grillpan.
  3. Serveer de dorade met de gegrilde asperges, werk af met parmezaan, enkele basilicumblaadjes, een beetje peper uit de molen en groef zeezout of fleur de sel.
  4. Serveer eventueel met krielaardappel.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *