Cake met limoenmascarpone

Kookplezier.be Logo groot
cake met limoenmascarpone
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kookplezier.be Logo groot
cake met limoenmascarpone
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Rasp de groene schil van de limoen en pers hem uit.
  3. Klop de boter met de suiker romig. Klop de eieren een voor een door het boter-suikermengsel. Zeef het bakmeel. Schep het bakmeel en de maizena in delen bij het beslag en roer het er goed doorheen. Roer de limoenrasp door het beslag.
  4. Vet de springvorm in. Schenk het beslag in de springvorm en bak de cake in 40-50 minuten gaar. Laat de cake in de vorm afkoelen.
  5. Roer het limoensap en de poedersuiker door de mascarpone. Hak de pistachenootjes grof. Spatel de mascarponeroom over de cake en bestrooi het geheel met de pistachenoten.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *