Butternutpompoen met zoete aardappel en spinazie

Butternutpompoen met zoete aardappel en spinazie
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Butternutpompoen met zoete aardappel en spinazie
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200°c
  2. Neem een bakplaat en besprenkel deze overvloedig mat olie. Leg daarin de pompoen, bestrooi met provencaalse kruiden, laurier, peper en zout. Dek af met aluminiumfolie.
  3. Zet gedurende 45 min. in de oven.
  4. Snij de chilipeper in de lengte in 2. Verwarm een steelpannetje met olie, voeg de chilipeper toe en laat wat trekken. Zet opzij.
  5. Neem een pan en voeg olijfolie toe.
  6. Bak de sjalot en voeg de blokjes zoete aardappel toe en bak deze aan. Voeg het gehakt toe en laat dit mee bakken. Kruid met peper en zout.
  7. Rooster wat pompoenpitten en meng onder het gehaktmengsel.
  8. Haal de pompoen uit de oven en snij hem in 2. Haal de pitten eruit.
  9. Vul de pompoenhelften met het gehaktmengsel
  10. Serveer met rauwe spinazie, besprenkeld met chili-olie
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *