Brunchpannetje met zoete aardappel, paprika, rode ui en tomaat

Brunchpannetje met zoete aardappel, paprika, rode ui en tomaat
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Brunchpannetje met zoete aardappel, paprika, rode ui en tomaat
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de zoete aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Was de paprika en tomaten en snij ze fijn. Pel de uien en hak deze fijn. Was de spinazie en zet opzij.
  2. Verhit de olie in een hapjes -of wok pan en bak hierin de stukjes ui al roerend aan. Voeg de blokjes zoete aardappel toe en lat gedurende een 5 -tal minuten meebakken. Voeg daarna de paprika en tomaat toe en laat alles nog eens 5 minuten bakken.
  3. Snijd de bacon in grote stukken, voeg toe en laat meebakken gedurende een 4 -tal minuutjes. voeg de spinazie toe en laat deze meebakken tot deze licht geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Eventueel kan je hierbij een spiegelei bakken om er bij te eten.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *