Broodstengels/Grissini met zeezout en rozemarijn

Kookplezier.be Logo groot
Broodstengels/Grissini met zeezout en rozemarijn
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kookplezier.be Logo groot
Broodstengels/Grissini met zeezout en rozemarijn
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de bloem samen met het zout en de olijfolie in een kom. Doe het water, suiker en gist in het glas en laat gedurende een 5 à 10 wat rusten. Voeg de gist toe aan de bloem en kneed tot een soepel deeg. Doe het deeg in een kom en dek af met een doek. Laat een 30 à 45 minuten rijzen.
  2. Verwarm de oven voor op 210 graden (boven- en onderwarmte).
  3. Bestrooi het werkblad met wat bloem en leg de bol deeg erop. Rol de het deeg uit en snij het deeg in repen van ca 1 cm breedte.
  4. Rol de repen deeg een beetje uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Rits de naaldjes van het takje rozemarijn en hak ze goed fijn. Bestrijk het deeg met wat water en strooi er de fijngehakte rozemarijn en wat grof zeezout er overheen.
  6. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak ze in ca 15 minuten gaar en goudbruin.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *