Frambozenmousse

kookplezier.be logo
Frambozenmousse
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
kookplezier.be logo
Frambozenmousse
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. Maak een frambozencoulis. Warm de frambozen op in een pannetje met de suiker tot je een massa krijgt. Zeef de frambozen. Houdt een paar frambozen voor de afwerking
  2. Week de gelatineblaadjes in lauw water. Warm 1/2 dl room op en laat de gelatineblaadjes daarin smelten.
  3. Roer deze gelatine met room door de frambozen.
  4. Klop de eiwitten, samen met de resterende 30 gr. suiker, tot vast schuim.
  5. Klop ook de resterende 2,5dl room half stijf en spatel alles samen onder de frambozencoulis. Houdt een beetje slagroom opzij voor de afwerking.
  6. Verdeel de mousse over 4 potjes en werk af met een framboos en slagroom.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *